Det gammeldags formfranskbrød kan selvfølgelig sagtens bages bare af almindeligt hvidt hvedemel. Jeg synes, det giver en bedre og fyldigere smag, når der tilsættes lidt groft mel. Spelt har gode bageegenskaber, er nemt at…
-
-
Indmad er noget, der deler vandene. I min barndom fik vi ofte stegte svinehjerter, og vi unger elskede det. Nu om dage er det ofte nemmere at skaffe kyllingehjerter, som desuden har den fordel,…
-
I'm quite fond of light and crispy breakfast bread and I don't hold back on eating "white rolls". But for a change, it's nice to have something with a little more structure, bite,...
-
Er olivenolie og groft salt altid de bedste valg? Næppe! Hvad er der nu galt med olivenolie og groft salt? Ikke noget! Ikke noget som helst. Men det er ikke desto mindre et par…
-
Kyllingelår på grøntsagsbund: møre og saftige kyllingelår, lækre grøntsager fulde af smag – og ikke mindst den delikate sauce, der af sig selv dannes i bunden af fadet og bliver som en blanding af…
-
Chili con carne er en traditional ret, især kendt i Tex-Mex køkkenet, altså fra det nordlige Mexico eller det sydlige Texas. Den kan laves super spicy og hidsig, eller du kan nøjes med en…
-
Baking bread Breakfast bread Recipes Traditional Danish Food
Skagenslapper (or Artisan breadrolls) with fermented graham flour (16 pieces)
The method used in this recipe to mould the pieces can be used for both Skagenslapper and Artisan Rundstykker. For the latter, you just omit the sunflower seeds underneath and sprinkle with poppy seeds on top. This one...
-
Baking bread Lunch Recipes Traditional Danish Food
Homemade wholemeal rye bread with soft kernels - Soft kernel rye bread
Her i Tjekkiet kan man af én eller anden grund ikke købe rugkerner. Tro mig, jeg har ledt og søgt og gennemtrawlet hjemmesider med ingredienser. Så skårne eller knækkede rugkerner er på indkøbslisten, når…
-
Hvis man har min alder (hvis man er boomer), så husker man fra sin skoletid sikkert turene ned til bageren efter et halvt franskbrød. Gik bølgerne højt, blev det udhulet og fyldt op med…
-
These homemade skagenslapper are intentionally a little bigger than the baker's - but you're free to make them smaller. I weigh out the dough in 90 gram pieces, you can instead...