The biggest difference between different types of bread - mine and many bakers' - is often the way it's shaped and baked. The doughs are similar unless you venture into poppy seeds,...
-
-
Homemade Giffler are old-fashioned, traditional bakery bread that I remember from when my parents had a bakery in the first half of the sixties. In this recipe, I'm experimenting with adding a little more flavour using rye sourdough. The sourdough ...
-
Lækker og let salatdressing, der får selv skeptikere til at spise salat Jeg har denne opskrift på salatdressing direkte fra en af de bedste kokke, jeg kender: Steven Trumpfheller, der har begejstret hundredvis af…
-
Ossobuco er en egnsret fra Piemonten og Lombardiet, hvor Milano er hovedbyen. Måske er det derfor, den ofte serveres med Risotto Milanese. Jeg kan også godt lide at give kartoffelmos til. Navnet Osso Buco henviser…
-
Måske den mest fleksible pastaret, du kan lave. Og den er lækker! Med Pasta “Mafiosi” med valgfrit kød eller vegansk ret kan du tilgodese både kødspisere og vegetarer eller veganere på én gang. Sidstnævnte…
-
Dette er en helt enkel, nem og hurtig grundopskrift på hjemmelavet gammeldags agurkesalat. Personligt foretrækker jeg den så enkel som muligt. Men man kan sagtens tilføre flere smagsgivere, hvis man ønsker det. F. eks.…
-
Næsten alt bliver bedre, når det er hjemmelavet. Også pålægssky Er du super-feinschmecker, kan du selvfølgelig vælge at koge oksefond fra bunden. DET er luksus! Skyen er jo perfekt sammen med Hjemmelavet Rullepølse og…
-
Kold kartoffelsalat kan spises året rundt – til grillmad, på frokostbordet eller som tilbehør til f. eks. frikadeller.…
-
Det gammeldags formfranskbrød kan selvfølgelig sagtens bages bare af almindeligt hvidt hvedemel. Jeg synes, det giver en bedre og fyldigere smag, når der tilsættes lidt groft mel. Spelt har gode bageegenskaber, er nemt at…
-
Indmad er noget, der deler vandene. I min barndom fik vi ofte stegte svinehjerter, og vi unger elskede det. Nu om dage er det ofte nemmere at skaffe kyllingehjerter, som desuden har den fordel,…